Match mot Rockneby

6 juni, 2022 Fotboll

Fredag kväll och ny match för A-laget. Rockneby som motståndare och det kändes som matchen betydde mycket för båda lagen.
Kanske var det också därför spelet hackade en aning för delar av den första halvleken var inte alls bra, från något av lagen. Dessutom fick både Hult och Sebbe utgå med skador och det blev ännu lite mer ryckigt i o med det. Vi pratade ihop oss lite i paus och blev lite bättre i början på andra. Sen går vi ner oss lite och dom tar över en aning men vi lyckas hålla tätt och spelade starkt defensivt. Vi lyfte upp oss
rejält igen och då började vi också skapa en massa chanser. Vi har ett par jättelägen som vi tyvärr inte lyckas peta in och det ser ut att sluta 0-0. Men med fyra minuter kvar på klockan så får vi ett inläggsläge och Albin är stark och snabb och kommer före sin back och nickar in den vid stolp-roten. Glädjen är enorm och sedan höll vi undan bra det sista av matchen. Starkt jobbat att tillslut ändå åka hem med
3 poäng och bra slit från alla matchen igenom.

Nästa match på fredag hemma på vallen. Ses där!